Competitie

Als club ondersteunen wij de verschillende competitities die georganiseerd worden door Tennis Vlaanderen zoals interclub en tornooien.

Voor de beginnenlingen of al iets meer ervaren spelers die op een iets minder competitief niveau wedstrijd willen spelen, maar toch het aspect van de wedstrijd willen ervaren zijn er ook nog volgende competities die wij ondersteunen.

KVT

KVT is een vriendschappelijke competitite tussen Kempense tennisclubs. Als je meer detail wil hebben over KVT, dan kan je terecht op de KVT website.

Wintercompetitie

Verder organiseren wij tijdens het winterseizoen ook nog een vrienschappelijke competitie op zondagnamiddag waarin wedstrijdjes van een uur worden gespeeld. De instap hier is ook laag en je leert er ook andere mensen kennen van de club of clubs in de omgeving. Je speelt een 7 à 8-tal wedstrijden per reeks dat je deelneemt gespreid over het winterseizoen.

Hoe deelnemen ?

Van al deze competities worden op het moment van inschrijving mails gestuurd met al de informatie over hoe inschrijven. Deze mails worden verstuurd vanuit de club zelf.